Felnőttoktatás során a hiányzó szakképzettség megszerzését támogatjuk a tudatos szakma- és képesítésválasztás érdekében. Így egy vagy több foglalkozás valamennyi munkakörének képesítését biztosítjuk. A képzéssel célunk a gazdaság és a tudás versenyképességének fejlesztése.

Államilag támogatott kompetenciafejlesztő és szakképzési programunk a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek támogatásán és az alacsonyan képzettek segítésén alapszik.

A képzés a társadalmi kohézió, továbbá a hátrányos helyzetű rétegek felzárkóztatása, az esélyegyenlőség biztosítása, a nyelvi kompetenciák fejlesztése gazdasági, kulturális és technológiai fejlődés céljából jött létre, ezáltal járul hozzá az információs társadalom új tudásszükségleteinek kielégítéséhez.

Az elmúlt években átalakult felnőttképzés és szakképzés során arra törekszünk, hogy a felnőttek tudásalapú gyakorlati tanulásban vehessenek részt, a jelen korhoz igazodó szakimseretre tegyenek szert és tanulási eredményeik alapján könnyebben elhelyezkedhessenek a munkaerő-piacon. Az oktatás során a szabályozásoknak megfelelő képzés folyik.

Engedélyszám: E/2021/000188

Jövőbeli megoldásokat fejlesztünk.

Légy részese az innovációnak és élvezd a 21. századi tudás és technológa előnyeit!