INFRASTUKTÚRA

Alapvető eszközök az Ön szolgálatában
Talajtan

A talajvizsgálati információk jól használhatóak a talajban rejlő lehetőségek és korlátok előrejelzésére és becslésére különféle felhasználások esetén. Méréseink által, a földgazdálkodók működőképes tervekkel dolgozhatnak. Ezen információk alapul szolgálnak a földhasználat és gazdálkodás megítéléséhez a kissebb tábláktól, egészen a több millió hektáros területekig. Az eredményeket mindig gazdasági, társadalmi és környezeti megfontolásokkal együtt értékeljük, mielőtt felhasználnánk azokat a hanszálatra és gazdálkodásra vonatkozóan.

Talaj- és Vízlabor

Talajvizsgálattal pontosítható a műtrágya összetételének és adagolásának mind a mezőgazdasági, mind kertészeti felhasználása. Vizsgálatainkat helyi laborokban végezzük, ahol jól ismert az adott régió talajának kémiai tulajdonsága, így pontosabb eredményeket kaphatunk. Használt laborjaink több, különböző tesztet kínálnak vegyületek és ásványi anyagokra fókuszálva. Ez lehetővé teszi szakértőink számára, hogy a leghasznosabb információkat biztosítsák.

Ember Nélküli Légi Járművek

Ahogy a globális élelmiszer-termelési igény exponenciálisan növekszik, úgy merülnek ki az erőforrások, ezért szükséges komplexebb és intelligensebb mezőgazdasági megoldásokra, mint a hagyományos módszerek. Ilyen a drón és robotika előretörése az iparágban. Ezért használunk ember nélküli légi járműveket a fenntartható mezőgazdaság kutatására, elemzésére és fejlesztésére.

Számítógépes kapacitás

Számítógépeink temérdek mennyiségű információt dolgoznak fel, kezelnek míg kommunikálnak egymással. Így tudjuk az szükséges adatokat a lehető legrövidebb idő alatt, lehetőleg valós időben értékelni. Az esetleges várakozási idő csökkentése érdekében hardveres és szoftveres környezetünket folyamatosan fejlesszük, hogy naprakészek legyünk az új elvárások teljesítésére.